coniche-team-voor-het-kantoor

Hoi! Wij zijn Coniche, de beste in klantcontact.

Wij vinden dat de wereld een stuk klantvriendelijker mag zijn en willen aan heel Nederland laten zien hoe belangrijk goed klantcontact is. We strijden om klantcontact beter op de kaart te zetten. 

Kom in contact
coniche-ervaren-team

Meer dan 30 jaar ervaring in klantcontact.

Klantcontact is een vak apart. Een vak dat Coniche als de beste verstaat. Een vak dat onze ervaren trainers en consultants al meer dan 30 jaar met veel liefde en passie bijbrengen.

Samen met méér dan 200 klanten maken we elke dag klantcontact een stukje beter.

coniche-zelfsturend-team-meeting

Zelfsturende teams zijn de beste teams die er bestaan.

We geloven er heilig in dat zelfsturende teams, waarin altijd ruimte is voor persoonlijke inbreng, de beste teams zijn die er bestaan. Door te werken vanuit een compleet zelfsturende organisatie benutten we de volledige potentie van onze medewerkers. 

coniche-kantoor-klooster

Hoe het allemaal begon

Al sinds 1992 richt Coniche zich op de analyse van strategische servicevraagstukken, de ontwikkeling van serviceprofessionals en -teams en het doorvoeren van veranderingen in organisaties, processen en systemen die de servicestrategie ten uitvoer moeten brengen.

Coniche staat voor COnsultancy in een Níche. Die niche is sinds de oprichting ruimer geworden, maar zeker niet minder specialistisch.

coniche-sterrenteam-trap

Het sterrenteam van Coniche.

Wij vinden dat de wereld een stuk klantvriendelijker mag zijn en willen aan heel Nederland laten zien hoe belangrijk goed klantcontact is. We strijden om klantcontact beter op de kaart te zetten. Maar wie zijn deze mensen die hier dag in dag uit zich hard voor maken? Je leert ze hier kennen!

Maak kennis met het team

Ook onderscheidend klantcontact? Wij helpen je graag!

Benieuwd naar wat Coniche voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie ontvangen? Download dan de whitepaper. 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

coniche-contact-team

Plan direct een afspraak met ons in

Voorkeur tijdstip

Laat leeg voor geen voorkeur
coniche-omgaan-weerstand

Download onze online learning content whitepaper

coniche-laptop-learning-content