Hét Coniche Teamleider Event is weer terug

Op donderdagmiddag 5 oktober 2023 staat het Teamleider Event LET'S GROW op de agenda. Na een succesvolle eerste editie in 2022 met een inspirerend programma én Karin Arts van de Wijer als winnaar van de Teamleider van het jaar verkiezing, zijn we weer terug.

Tijdlijn Teamleider Event 2023

Programma

Teamleiding draait om nieuw leiderschap, om coaching en om je team elke dag beter te maken. Inhoudelijk spelen deze thema’s daarom een belangrijke rol in het event.

We trappen af met een goede warming-up waarna de finalisten van de Manager of The Year een energieke kick-off verzorgen. We inspireren jullie met workshops over de lerende organisatie en het verbinden & engagen van medewerkers. Zowel Telecats als Converz geven invulling aan plenaire sessies over hoe je een fantastische coach wordt en welke invloed AI op onze klantenservice heeft.

We sluiten de middag af met de bekendmaking van de Teamleider van het jaar 2023 en aansluitend is er een borrel. Lees het volledige programma.

Meld je snel aan!
TL event verkiezing

Teamleider van het jaar 2023

De selectiecriteriawaarmee de 6-koppige-jury halvefinalisten gaat kiezen, bestaan uit 1 hoofdthema: Let's Grow en 3 subthema's: Nieuw Leiderschap,  Teamleiderschap - de basis en De organisatie. Er kan t/m eind juli genomineerd worden! 

Nomineer nu jouw favoriete Teamleider!
sponsoren teamleider event 2023

Onze sponsoren

Zonder sponsoren geen event! Door sponsor te worden van dit event draag je een warm hart toe aan alle teamleiders in klantcontact. Daarnaast ben je zichtbaar in de klantcontact branche, versterk je je eigen brand én heb je de gelegenheid om iets eigens te maken van je sponsoring. 

Wil je meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op
coniche

Handig om te weten

 

  • Datum en tijd: Donderdag 5 oktober vanaf 14:00 uur.
  • Kosten: Het event is gratis te bezoeken.
  • Locatie: Kapel Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 3818 KG Amersfoort. Routebeschrijving.
  • Parkeren: Dit kan kosteloos op P3. Volg de instructies van onze parkeerwachters.

Kun je er toch niet bij zijn? Geef het door zodat we je van de gastenlijst af kunnen halen.

Meld je aan