Hét Coniche Teamleider Event is weer terug

Op donderdagmiddag 5 oktober 2023 staat het Teamleider Event op de agenda. Na een succesvolle eerste editie in 2022 met een inspirerend programma én Karin Arts van de Wijer als winnaar van de Teamleider van het jaar verkiezing, zijn we weer terug.

Tl event 2022

Programma

Teamleiding draait om nieuw leiderschap, om coaching en om je team elke dag beter te maken. Inhoudelijk spelen deze thema’s daarom een belangrijke rol in het event. Naast een energieke kick-off, verzorgen wij inhoudelijke workshops. We sluiten de middag af met de bekendmaking van de Teamleider van het jaar 2023 en aansluitend is er een borrel. Meld je dus snel aan voor het event op 5 oktober!

Meld je aan!
TL event verkiezing

Verkiezing Teamleider van het jaar 2023

Teamleiding draait om nieuw leiderschap, om coaching, om je team elke dag beter maken zeker in deze tijden waarin thuiswerken normaal is geworden en je als Teamleider ook ‘stuurt op afstand’. Met deze criteria  kan er t/m eind juli genomineerd worden! 

Door de 6-koppige jury worden er halvefinalisten gekozen aan de hand van selectiecriteria.

Nomineer nu jouw favoriete Teamleider!
sponsoren_teamleider_event_2023

Onze sponsoren

Zonder sponsoren geen event! Door sponsor te worden van dit event draag je een warm hart toe aan alle teamleiders in klantcontact. Daarnaast ben je zichtbaar in de klantcontact branche, versterk je je eigen brand én heb je de gelegenheid om iets eigens te maken van je sponsoring. 

Wil je meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op